Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уилямс доволни от тренировките в Монако

Уилямс доволни от тренировките в Монако

41
0

Нико Розберг: „Първо, наистина е страхотно да караш тук, защото самата писта е много приятна. Очаквах с нетърпение този уикенд, защото вярвах, че ще имаме добра кола и наистина изглежда, че сме пристигнали с правилните настройки.”

„Вървеше ми добре през целия ден и определено ми беше комфортно в колата. Освен това колата вървеше добре, така че се надявам да се представя добре и в квалификацията, а след това да имам и добро състезание. Днес работихме върху няколко варианта за настройки. Не завършихме сесията с оптималните настройки, но знаем, че имаме, каквото е нужно, а и имаме някои козове в ръкавите си, така че засега съм много доволен от представянето.”

Казуки Накаджима: „Не беше лесен ден за мен, но мисля, че направихме някои подобрения по отношение на разбирането ни на колата. А и постепенно свиквам с пистата. Заради свободния ден утре (днес) имаме много време да прегледаме днешните данни, което ще ни помогне да се подготвим за квалификацията.”

Сам Майкъл, технически директор: „Това определено бе един продуктивен ден за тима. И двамата състезатели изпълниха своите предварителни програми, като и двете сесии минаха за тях без инциденти. Уикендът все още предстои, така че пилотите трябва да запазят концентрация.”

„По отношение на избора на гуми, видимо е кои са по-бързи. В Монако имаме допълнителен ден в сравнение с нормалния график, тъй като няма каране в петък. Затова и имаме достатъчно време да подготвим колите за квалификацията и състезанието.”