Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уилямс: Трябва ни подобрение

Уилямс: Трябва ни подобрение

42
0
Пол ди Реста,Форс Индия

Отзиви от пилотите на Уилямс и Форс Индия за представянето им в състезанието за Голямата награда на Испания:

Рубенс Барикело (17):

Имах много тежко състезание. Стартирах с твърдите гуми, но имах повече от меките и нещата трябваше да се подобрят в края. За съжаление имахме повече проблеми днес. Първо при спирането в бокса, а след това и със системата KERS, което доста ни забави. Още едно състезание без точки. Имаме нужда от подобрение.

Пастор Малдонадо (15):

Трудно състезание. Не направих добър старт и трябва да работя над това. След него имах трудности с поддържането на темпото и стратегията също не ни помогна. Трябва да се концентрираме над състезателното си темпо за Монако.

Адриан Сутил (13):

Очаквахме да бъдем на тези позиции. С Пол имахме различни стратегии и аз започнах с твърдите гуми, което направи първия ми стинт труден и бавен. После меките смеси ми позволиха да се придвижа напред. Изпреварванията бяха лесни, защото когато болидът пред теб има проблеми с гумите, разликата в скоростта е много голяма и решаваща. Трябваха ми още една-две обиколки, за да преизпълня стратегията си.

Пол ди Реста (12):

Донякъде сме доволни от резултата днес, особено заради прогреса с четири позиции напред спрямо старта. Запазването на гуми от квалификацията беше правилно решение, но темпото ни не беше достатъчно добро, за да постигнем повече.