Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уилямс удължи договора си с ROKiT

Уилямс удължи договора си с ROKiT

540
0
ROKiT Уилямс
снимка: Уилямс

Екипът на Уилямс удължи договора с основния си спонсор ROKiT за още 2 години. Така партньорството между двете страни ще продължи поне до 2023 г.

В края на миналия сезон тимът на Франк Уилямс загуби Мартини като основен спонсор и подписа контракт с телекомуникационната компания.

„Много сме доволни да съобщим, че удължаваме партньорството ни с ROKiT“, каза заместник-шефът на тима Клер Уилямс. „Както казах през февруари, това е едно естествено сътрудничество, базирано на споделените ни виждания за иновации, инженерно съвършенство и доверие.

ROKiT се присъедини към тима ни в трудно за нас време. И за отбора ни означава много това, че те вярват в нашата визия и цели и са готови да ни помогнат, за да ги постигнем. Лично аз харесвам работата ни с ROKiT, която ще продължи и в следващите години.“

Босът на ROKiT Джонатан Кендрик добави: „Нашата връзка с Уилямс подкрепя позицията ни на глобален играч в телефонната и развлекателната индустрия, както и в бизнеса с напитки. Имаме планове да създадем ексклузивно ROKiT Williams Racing съдържание за нашите ROKiT телефони.