Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уирт уверява, че хидравличните проблеми на Върджин ще бъдат отстранени за теста...

Уирт уверява, че хидравличните проблеми на Върджин ще бъдат отстранени за теста в Барселона

18
0

Проблемите за тима на Върджин в предсезонните тестове продължават. В Испания кoлата на отбора получи хидравлични проблеми, които допълнително затрудниха работата му. Техническият директор на екипа – Ник Уирт, обаче изрази надежда, че всичко ще бъде оправено за теста в Барселона следващата седмица.

„След като се забавихме заради леко завъртане в петък сутринта на сухата писта, преминахме през някои критични състезателни процедури, до които досега нямахме време да стигнем по време на тестовете си.

След като трасето изсъхна напълно, започнахме работата си, но отново бяхме разочаровани заради повторна поява на един от проблемите ни с хидравликата. Това попречи на Лукас да направи повече летящи обиколки, а накрая попречи изцяло на работата, така че той не успя да постигне истинската скорост днес.

Хидравличният проблем ни извади от първия ден на този тест, а от сряда бяхме принудени да караме консервативно, докато не намерим ново решение за теста в Барселона. Ще се опитаме да пооправим някои неща през нощта, за да можем да завъртим още обиколки утре. Страхуваме се, че Лукас успя да покара прекалено малко досега и затова се надяваме да подобрим нещата, за да може той да прекара повече време зад волана по време на теста в Барселона следващата седмица“, обясни Уирт.