Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уитмарш: Бърни е изключителен човек

Уитмарш: Бърни е изключителен човек

37
0
Бърни Екълстоун,Дженсън Бътън,Люис Хамилтън,Марк Уебър,Себастиан Фетел,Фернандо Алонсо

Тим-шефът на Макларън – Мартин Уитмарш, определи Бърни Екълстоун като една изключителна персона в интервю, което даде по повод 80-тия рожден ден на милиардера във вторник.

„Той е изключителна личност. Като се замисли човек – един 80-годишен човек, който все работи на пълни обороти и има толкова много енергия. Той възнамерява да бъде тук и след 10 години, защото това е неговия живот.

Той ще бъде тук докато не му попречи някаква друга сила на природата, това е напълно ясно. Това е нещо като при някои изпълнители, които просто не могат да спрат и затова трябва да продължават. Той е един от тези хора.

Тези от нас, които са все още тук, ако успеем да оцелеем, когато той най-накрая не е тук, ще трябва да намерим начин да оправим нещата.  Но ако трябва да съм честен, той не е в състояние нито да избере, нито да подготви, нито да се довери на наследник“, заяви Уитмарш.

Президентът на ФИА – Жан Тод, пък заяви, че много би му се искало и той да бъде в същата ситуация, като Екълстоун, когато стане на 80-годишна възраст.