Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уитмарш не вижда шанс пилотите му да се справят с Фетел

Уитмарш не вижда шанс пилотите му да се справят с Фетел

45
0
Мартин Уитмарш

Мартин Уитмарш смята, че пилотите му имат шанс за добро представяне в Индия, въпреки че не вижда, как някой ще успее да се противопостави на Себастиян Фетел и неговия Ред Бул. Бътън и Хамилтън ще стартират от 4-а и 5-а позиция, но това не е повод за безпокойство от страна на шефа на Макларън.

„Себастиян в болид на Ред Бул, за момента тази комбинация изглежда доста трудна за побеждаване“, обясни Уитмарш пред RTL. „Но все пак ще трябва да изчакаме утрешния ден, защото състезанието ще е трудно и напрегнато. Виждали сме добри стартове от наша страна, но също така и доста слаби първи обиколки. Надявам се утре пилотите ни да направят добър първи тур, за да имат възможност за по-добро представяне.

Съжалявам, че Люис няма да стартира от втората позиция, защото обиколката му беше добра. Във втората не можеше да подобри времето си и затова се прибра. Първата обаче определено беше добра. Просто в момента Себастиян и неговия Ред Бул са много, много силни.

Дженсън бе с половин секунда зад Люис, но бързата му обиколка пострада заради жълтите знамена, развени заради инцидента с Фелипе. Затова и той не успя да използва целия потенциал на колата си.“