Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уитмарш убеден, че Макларън ще подобрят представянето си

Уитмарш убеден, че Макларън ще подобрят представянето си

26
0

Екипът на Макларън не е напълно доволен от резултатите си от първите три надпревари във Формула 1 за 2010 г., независимо от победата в Австралия и добрите позиции на пилотите и отбора в подрежданията за световната титла.

– Може да звучи свръхкритично, но просто е отражение на факта, че целта на Макларън винаги е да сме на върха – обясни шефът на отбора Мартин Уитмарш. – Желанието ни е да се подобрим и да елиминираме грешките от действията си, което ще ни направи по-добри претенденти в шампионата. Не можем да отречем и успехите си – интеграцията на Дженсън [Бътън] в отбора, победата му в Мелбърн, някои от най-добрите състезания в кариерата на Люис [Хамилтън]. Сега трябва постоянно да сме в челото на колоната и регулярно да печелим точки.

Според Уитмарш едно от най-добри качества на тима е обръщането на внимание на детайлите, преглеждането на всичко в дълбочина.

– След силен и солиден старт на сезона сме уверени, че ще сме сред главните претенденти в битките, които предстоят – в Китай и след това в началото на европейския сезон – завърши началникът на екипа от Уокинг.