Начало Автомобили УниКредит Лизинг спечели приза „Лизингодател на годината“

УниКредит Лизинг спечели приза „Лизингодател на годината“

110
0
Александър Кръстев, главен изпълнителен директор на Уникредит Лизинг
Александър Кръстев, главен изпълнителен директор на Уникредит Лизинг

На официалната церемония за връчване на наградите на Пресавто клуб България “Кола на годината” отличието Лизингодател за 2014 година прие Александър Кръстев, главен изпълнителен директор на дружеството.

“Благодаря за наградата и високата оценка. Като част от Уникредит груп, наш приоритет е да бъдем партньори, да сме близо до клиентите си и максимално да отговаряме на изискванията им. Вярвам, че и през изминалата година успяхме да го постигнем и наградата е именно за това. Благодаря на целия екип на УниКредит Лизинг.“,коментира Александър Кръстев.

УниКредит Лизинг отбелязва ръст от 57% по отношение на обем нов бизнес на лизинговия пазар на леки автомобили спрямо 2013 г. по данни на БНБ към септември 2014 година.

УниКредит Лизинг, част от УниКредит, е европейски лидер на финансовия пазар, с постоянно водещо място в класациите по продажби у нас и в цяла Европа. Стабилно позиционирана в 17 страни, компанията подкрепя бизнеса на своите клиенти както на местно така и на международно ниво. За първи път УниКредит превръща банката в канал за достъп до нов автомобил. Клиентите на УниКредит Булбанк вече могат да се сдобият с чисто нов автомобил само с едно посещение във филиала. Банката изцяло променя подхода при предлагането на автомобили и свързани продукти, като се превръща от крайна точка за предоставяне на финансиране на клиента в нов канал за продажби.

Концепцията, наречена „Car corners“, включва предлагане на автомобили на изплащане директно в банковия клон, като специално за клиентите на банката те ще бъдат на ексклузивно ниски цени. Така чрез опростена процедура, всеки, който иска, може да подкара чисто нов автомобил на изплащане на достъпни месечни вноски.

Във филиалите на банката, клиентите ще могат да открият и различни продукти и услуги, свързани с автомобили, при най-добрите пазарни условия – рент-а-кар, застраховки Каско и Гражданска отговорност, тест драйв и др. С цел да осигури максимално удобство за своите клиенти, УниКредит Булбанк предлага на едно място нови автомобили, финансови решения и много други подходящи банкови и небанкови продукти и услуги.