Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 USF1 твърдят, че не са се отказали

USF1 твърдят, че не са се отказали

30
0

Докато преди изглеждаше, че за Кампос ще бъде най-трудно да стартират тази година, то в крайна сметка се оказа, че екипът с най-много проблеми е USF1. Говори се, че основателят на YouTube Чад Хърли и аржентинският пилот Хосе Мария Лопес са пренасочили интереса си към Кампос, а в последствие и сайтът на USF1 е спрял временно да функционира.

„Сървърът спря да работи и в момента е в процес на поправка“ – коментираха от USF1. „Не сме се отказали, както някои твърдят.

След като стана ясно, че Питър Уиндзор от USF1 е говорил с бащата на Лопес и го е предупредил за проблемите на отбора, се появиха слухове, че мениджърите на аржентинския пилот много бързо са насрочили няколко срещи в Лондон.

Искаме да съобщим, че вчера Хосе Мария Лопес старши и мениджърите Фелипе МакГъф и Виктор Росо са посетили базата на USF1 в Шарлот, за да разговарят с директорите на отбора.

След това бяха направени няколко срещи: една от тях е с мениджърите на ФОМ, чийто президент е Бърни Еклестън. Резултатът от срещата бе положителен“ – казва Лопес.

В последствие и от аржентинското правителство съобщиха, че все още не са направили никакви плащания към USF1. Освен това и мениджърът на базата на USF1 в Европа също е признал, че не знае дали отборът ще продължи с плановете си.