Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Англия залагат 33/1, че Шумахер ще се откаже преди Спа

В Англия залагат 33/1, че Шумахер ще се откаже преди Спа

34
0

Добре известно е, че англичаните не просто залагат на абсолютно всякакви спортове, но и правят някои наистина безумни предположения – някои за след десетки години.

Трудната ситуация на Михаел Шумахер във Формула 1 например предизвика цял набор от възможности за запалените по хазарта любители на автомобилните спортове, като в букмейкърската къща Уилям Хил например се приемат залози за това кога и как ще се откаже от спорта седемкратният световен шампион. След последните му борби и особено битката с Рубенс Барикело (Уилямс) по време на Гран при на Унгария обаче броят на предполагащите, че германецът ще се оттегли преди следващия старт и никога повече няма да се състезава, толкова нараснаха, че коефициентът падна от 50/1 на 33/1! В същото време 8/11 се дава за вероятността германецът пак да кара в F1 догодина.

В Уилям Хил освен това имат коефициент – 25/1 – и за възможността някой от отборите (независимо кой) да бъде наказан за нарушаване на задължителното двуседмично затваряне на заводите.