Начало Video На посещение в BMW Welt от дивана в хола

На посещение в BMW Welt от дивана в хола

302
0

Ако сте почитатели на марката BMW или просто любители на историята на автомобилите, то имате възможност да разгледате музея на BMW и BMW Welt от дивана в хола си. Приложението BMW Museum е чудесен индивидуален екскурзовод при посещение там. В условията на социална изолация обаче е още по-ценно, тъй като дава шанс за обиколка на експозициите без какъвто и да е физически контакт.

Съдържанието на BMW Museum app се предлага на немски, английски, френски, италиански, руски и китайски език. Приложението може да се изтегли безплатно за мобилни телефони и устройства от App store (за iOS) или Google Play Store (за Android).

BMW Welt е уникално съоръжение, намиращо се в непосредствена близост до основната фабрика на автомобилния производител в Мюнхен

(Музеят също е в района.) Комбинира различни експозиции, зона за доставки на автомобили, музей. Строежът му започва през август 2003 г. и приключва през лятото на 2007-ма. Общата площ на уникалната сграда е 5000 квадратни метра.

Официалното откриване е на 17 октомври 2007 г., а в наши дни това е най-популярната туристическа атракция в Бавария. Посещението е безплатно за разлика от това в BMW Museum.

В BMW Welt могат да се видят автомобили от цялата история на марката, както и такива на Rolls Royce и Mini. Представена е и визията на компанията за бъдещето. Предлага се наемане на автомобил за период от един час до един ден. По-уверените могат да управляват сами колата, за по-стеснителните на разположение има инструктори. BMW Welt предлага също така възможности за корпоративни и частни събития, различни програми, атракции за деца и т.н. Всеки закупил BMW клиент има опцията да получи автомобила си там.