Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Макларън впечатлени от представянето на Хонда

В Макларън впечатлени от представянето на Хонда

91
0

В екипа на Макларън са впечатлени от представянето на задвижващите системи Хонда в болида на Торо Росо в тестовете на Каталуня досега. Това заяви изпълнителният директор на екипа от Уокинг Зак Браун.

До момента в изпитанията не е имало сериозни проблеми със задвижващата система на японците, която показва невиждана досега надеждността от завръщането на Хонда в спорта през 2015 г.

В предишните 3 сезона именно Макларън използваше агрегатите на японците, но имаше изключително много технически проблеми с тях, а и мощността беше далеч от нивата на водещите производители.

„Мисля, че в Хонда вършат наистина добра работа, каза Браун. – Ние сме се фокусирали върху нашата собствена програма. Знам, че ще има много сравнения в тестовете между нас и тях, но Ерик Булие и целия тим е съсредоточен върху собствената работа и екипът го очаква добър сезон.

Браун също така заяви, че винаги е смятал, че Хонда в крайна сметка ще има успех в спорта, като това е въпрос само на време да се случи. „Те имат добър тест и се справят добре, каза Зак. – Знаем, че са страхотна компания и е само въпрос на време да видим подобрение.“