Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Макларън са решили проблемите си с надеждността

В Макларън са решили проблемите си с надеждността

85
0
Щофел Вандоорн

В екипа на Макларън са решили проблемите си с надеждността на колата преди началото на новия сезон. Това твърди състезателният директор на тима Ерик Булие.

Екипът от Уокинг имаше много проблеми по време на тестовете в Барселона, сред които повреда в гайката на задна дясна гума, теч на масло, проблеми с батерията, откачен ауспух и прегряване на колата.

Това наложи няколко  смени на задвижващата система на Рено и загубата на много време за изпитания. Така след осемте дни на пистата Каталуния, в Макларън завършиха последни по брой направени обиколки – 619.

„Нямахме издръжливостта, на която се надявахме през зимните тестове, но проблемите са решени, каза Булие. – Зад кулисите вършим огромно количество работа, за да сме сигурни, че няма непроверено нещо по колата в усилията ни да извадим максимално темпо от новия ни пакет в първото състезание.

Не очакваме да се случат чудеса за една нощ. Далеч сме от тази мисъл. Но знаем, че ще дадем всичко от себе си в предстоящия уикенд. Битката тази година е много оспорвана и е трудно да се каже къде се намираме в момента спрямо другите.“