Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Ред Бул доволни от работата си

В Ред Бул доволни от работата си

41
0
Себастиан Фетел

Пилотите на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър бяха най-бързи и в двете петъчни свободни тренировки за Гран при на Бразилия, като германецът оглави класиранията и в двете сесии. След поредните словесни атаки обаче и двамата предпочетоха да са максимално лаконични в изявленията си за деня.

– Мисля, че всичко премина доста добре – обобщи Фетел. – Да си пръв днес, разбира се, не е най-важното нещо. Далеч по-голямо значение имат позициите утре и в неделя, но бе хубав старт [на уикенда]. Колата върви на ниво, но не съм на сто процента доволен от баланса. Според мен можем да го подобрим, но засега е добре. Мисля, че утре може да вали – допълни Себастиан.

Уебър също се съгласи, че петъкът е преминал чудесно за отбора и заяви, че е изпълнил цялата си програма.

– Очевидно е, че пистата бе в добро състояние от началото на сесиите, така че бяхме в състояние да започнем веднага работата си. Възползвахме се максимално от това. Не сме съвсем сигурни какво ще се случи с времето, но сме сравнително бързи и автомобилът работи добре във всякакви условия, така че се надяваме на добър резултат – обясни австралиецът.