Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уилямс и Заубер съжаляват за изпуснатите възможности

Уилямс и Заубер съжаляват за изпуснатите възможности

93
0
Пастор Малдонадо

Отзиви от Уилямс и Заубер за представянето в квалификацията за Гран при на Испания.

Пастор Малдонадо (9):

Щастлив съм със свършеното от тима. През целия уикенд положихме доста усилия да намерим добър баланс. В петък сутринта болидът не се държеше добре и поехме риска да излезем в квалификацията с новото задно крило. Автомобилът изглежда по-конкурентен, но трябва да продължим с подобренията.

Рубенс Барикело (19):

Усетих проблема със скоростната кутия още щом излязох на пистата в Q1. Ако трябва да потърсим нещо положително, за нас е огромен плюс, че спестихме един комплект меки гуми. Но като видях къде завърши Пастор си мисля, че и двата ни болида можеха да са в топ 10. Ще натискам, за да вляза там в неделя.

Серхио Перес (12):

Нямах проблеми при последната си бърза обиколка, но не съм доволен от нея. И все пак 12-ото място не е толкова лошо. Настроен съм позитивно за състезанието, въпреки че днешните ми обиколки с новите твърди гуми не бяха добри. Жалко, защото съм много доволен от болида, а представянето с тези смеси е от огромно значение за състезанието.

Камуи Кобаяши (14):

При последния си опит бях с меките гуми, но пред мен един от пилотите на Форс Индия допусна грешка в 10-и завой и това беше краят за мен. Съжалявам, защото новият ни пакет работи много добре. Определено направихме сериозен прогрес и болидът ни вече е достатъчно добър за първата десетка.