Начало Автомобили VÄTH с тунинг програма и за Е-клас купе

VÄTH с тунинг програма и за Е-клас купе

100
0

Немските тунинг майстори от VÄTH Automobiltechnik са готови и с тунинг пакета си за купе-версията на Мерцедес-Бенц Е-клас.

Моделът се казва V50S и разполага с 47 конски сили повече спрямо стандартния вариант. Това прави общо 435 к.с., докато въртящият момент вече е 575 Нм. Нарастнала е и максималната скорост, която вече е 280 км/ч. Повишението на мощността е постигнато чрез препрограмиране на електрониката и подмяна на стандартния въздушен филтър и стандартната изпускателна система със спортни. Цената на този силов пакет е 8211 евро.

Освен пакет за двигателя, V50S е получил 20-цолови джанти, регулируемо окачване, 6-бутални спирачни апарати, взаимодействащи си с 378-милиметрови дискове, както и нови подсилени спирачни маркучи. Общата цена на тези неща пък е малко над 8000 евро.

А що се отнася до визията – колата е получила преден и заден спойлер, както и карбонов дифузьор. Това, заедно с новия кожен салон и карбоновата централна конзолa, ще струва на бъдещите собственици на модела още 7700 евро.