Начало Автомобили VIANOR празнува 20-годишнината си

VIANOR празнува 20-годишнината си

1227
0
Център за гуми Vianor
Център за гуми Vianor

Марката VIANOR е основана през 2001 г. във Финландия и оттогава се развива с бързи темпове в ключови европейски пазари, включително и в България. Широката мрежа от центрове за гуми развива дейност като част от марката.

Първите, които оцениха висококачественото обслужване от VIANOR бяха финландците преди 20 години. Търговската марка е собственост на производителя на автомобилни гуми Nokian Tyres. Компанията е изобретила първата в света зимна гума Nokian Hakkapeliitta. Развива иновативни технологии като  технология на страниците на гумите с арамидни влакна, DSI индикатор за износване на протектора и много други.

Центровете за гуми VIANOR са комфортни и популярни доставчици на услуги за шофьори. Те предоставят широка гама от гуми, автомобилни аксесоари, обслужване на автомобили, първокласни съвети от експерти и услуги. Особено популярни са Hakka-хотел за гуми за сезонно съхранение на гуми. Гаранцията за първокласните гуми Nokian Tyres е безплатен бонус за клиентите, който позволява клиентите да продължат пътуването си дори в непредвидени ситуации. Двугодишната гаранция осигурява безплатно нова гума от съответния вид при случайно възникнала повреда на оригиналната гума.

Веригата на VIANOR предлага своите услуги в осем различни държави в Централна и Източна Европа. Това са България, Румъния, Сърбия, Словения, Словакия, Чехия, Украйна и Молдова, както и в Скандинавия и Русия. В Европа веригата наброява около 400 различни центрове за гуми и продължава бързо да се разраства. Спокойното пътуване с кола до някоя от тези държави е гарантирано от центровете на VIANOR. В тях се предоставя отлично обслужване в съответствие с високи стандарти, тогава когато е необходимо.

20 години са дълъг период

Това е  доказателство за експертизата, компетенциите, високото качество на обслужване, както и доверието на клиентите на VIANOR. За в бъдеще марката VIANOR ще продължи да се развива и да повишава грижата за клиентите си и техните автомобили, издигайки този тип услуги до ново ниво.

В България първият център за гуми на VIANOR отваря врати през 2010 г. в град София. 11 години по-късно има центрове във всички региони на страната. Общият брой центрове в страната е 52, така че клиентите имат спокойствието, че най-близкият център за гуми е близо до тях. Клиентите харесват VIANOR заради финландския подход в обслужването, надеждността и предвидимостта, както и съотношението цена-качество.