Начало Лайфстайл Видешлем предлага ясна картина, превъзходен звук и истински комфорт

Видешлем предлага ясна картина, превъзходен звук и истински комфорт

88
0
3D шлем,Sony,Сони

Новият Персонален 3D шлем на Sony представлява видео очила за гледане на High Definition 2D и 3D видео съдържание с виртуален 5.1-канален съраунд звук. Те са идеални за филми и игри, оборудвани с два OLED екрана, извеждащи ярки и отчетливи изображения без преплитане (застъпване на изображението за дясното и лявото око), които ще ви потопят в едно истински индивидуално изживяване. 

Ясно, плавно 3Dизживяване като на кино

Видео очилата са снабдени със специални бързо реагиращи органични светодиодни екрани (Organic Light-Emitting Diode – OLED) за всяко око, които възпроизвеждат наситени, ярки цветови нюанси с остър контраст и без размазване. А благодарение на 45-градусовото зрително поле ще се почувствате напълно погълнати от изживяването, сякаш гледате широкоекранен филм в киносалон. 

Видео шлемът HMZ-T2 притежава и комплект откачащи се и регулируеми светозащитни капачета, осигуряващи по-голямо уединение и пълно потапяне в зрителното изживяване. Тези гъвкави капачета просто се прикрепят или се свалят от видео шлема и са напълно ненатрапчиви за комфорта и дизайна на продукта. 

Зрително съвършенство за кинолюбителите или геймърите

Персоналният 3D видео шлем е предназначен както за кино ентусиастите, така и за ревностните геймъри. Режимът 24p True Cinema извежда филмите точно според намеренията на режисьора за излъчване на голям екран – с 24 кадъра в секунда. Запалените геймъри в режим Clear присъстват в бързи екшън-сцени без насичане. Настройката Auto Colour Temperature постепенно понижава наситеността на нюансите в изображението от сини към червени, за да можете да се играе по-дълго, с по-лека умора на очите.

5.1-каналния съраунд звук

С набор от различни звукови режими, персоналния 3D видео шлем е снабден и с технологията Virtualphones™, създаваща 360-градусово естествено звуково поле – все едно слушате истински 5.1-канален съраунд звук. Вградена е и технологията Harmonic Equalizer, която възстановява загубите при цифровото компресиране на звука, осигурявайки по-обемен и просторен звук. 

Лек и регулируем – за по-голям комфорт

Тежащ само 330g, персоналният 3D видео шлем е с 20% по-лек от предходните модели, с по-големи възможности, осигуряващи комфорт при носенето. Лентата за глава и челната подложка могат да се регулират в големи граници, за да прилепнат плътно, но деликатно; екранните лещи също се регулират, осигурявайки комфортно и ясно  3D гледане. 

“Всичко в персоналния 3D видео шлем HMZ-T2 е проектирано така, че да осигури максимален комфорт и пълно потапяне в изживяването”, казва Наото Йошиока, главен продуктов мениджър в отдела за домашни аудио и видео продукти на Sony Europe, “така че щом започнете да гледате филм или да играете игра, да бъдете изцяло погълнати от вълнуващото действие и дори да забравите, че сте с видео очила.”