Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Клиповете с Уил Смит напълно променили подготовката на Люис за състезанието

Клиповете с Уил Смит напълно променили подготовката на Люис за състезанието

99
0

Люис Хамилтън разкри, че забавните моменти и записването на клипове с популярния актьор и рапър Уил Смит напълно са променили подготовката му за състезанието в Абу Даби.

Смит бе гост на тима на Мерцедес този уикенд и преди надпреварата записа и публикува шеговито видео, в което Хамилтън е завързан за стол от Уил, който казва, че иска да се състезава вместо него и след това отиде в гаража на тима с каската на шампиона.

„Беше необичаен уикенд. Вчера записвахме нещо с ФИФА и Сони, а тази сутрин вършехме работа с Уил, обясни Люис. – Той е оригиналният свръхчовек и създава много енергия около себе си. Записвахме видеа буквално 10 минути преди да седна в колата.

Някои от филмчетата бяха забавни, а аз никога не съм правил такова нещо по това време, защото обикновено в този период се подготвям за състезанието. Но след това направих страхотен старт и всички след това беше стандартно.“

По отношение на изминалия сезон и успехите с Мерцедес, Хамилтън коментира: „Свършихме изключителна работа през цялата година. Истинска привилегия е да се работи с тези момчета. Доловен съм да завърша сезона на висота. Себастиан караше наистина добре в състезанието, в края на което бе сложно заради вятъра.“