Начало Избрани Виза РБ също отбелязва Гран при на Сингапур със специално оцветяване

Виза РБ също отбелязва Гран при на Сингапур със специално оцветяване

510
0
Виза РБ в Сингапур
снимка, Ред Бул Контент Пуул

Виза РБ също ще използва специално оцветяване в Гран при на Сингапур. Отборът представи специалната еднократна разцветка на болида, създадена от модния гигант Hugo.


Виза РБ ще състезава в Сингапур със специална ливрея с ефект на деним. Тя е разработена от един от партньорите на тима- модната марка Hugo. Тя е дъщерна на гиганта Hugo Boss.

Автомобилът има светлосиньо покритие от измит деним върху носа и кутиите на радиаторите. То е детайлно украсено с разкъсвания и протрити ръбове. На това контрастира по-тъмносиня дънкова обвивка на крайните планки и в пространството, което обикновено се заема от бялата светкавица на обикновената разцветка

В дизайна на Виза РБ е включен и ефект на шев, който свързва двата цвята. Обичайната схема на синия металик и среброто остава в сила около кокпита, ореола и капака на двигателя.

Логото на отбора също е „брандирано“ върху пътечка с кожен ефект върху носача и крайната плоча на задното крило. Подобен дизайн беше използван върху болида на БАР през 1999 г. Логото е разположен по горната част на въздушните кутии.

Мотивът на „деним“ ще продължи да присъства в обзавеждането на гаража на Виза РБ. Пилотите на тима Даниел Рикиардо и Юки Цунода ще бъдат със специални състезателни костюми през целия уикенд.

„През годините сме виждали модни марки да обединяват сили с отбори и пилоти от F1, особено когато става въпрос за екипировка. Но никога не сме виждали някоя от тях да предприеме тази стъпка в пълното потапяне и на пистата“, сподели Рикиардо.

„Тук наистина вдигаме залозите и проправяме пътя. Ние показваме, че има още много неща, които могат да бъдат направени за тези марки. Мисля, че определено ще отворим очите на тези модни къщи и ще видим повече вдъхновени от модата разцветки в бъдеще“, добави пилотът на Виза РБ.

Юки Цунода също приветства специална разцветка за рейс уикенд по улиците на Сингапур.

„Модата е една от моите страсти. Да видя, че екипът ни си сътрудничи по такъв уникален начин, отвъд екипировката на отбора и ежедневните ни тоалети на HUGO, е супер готино, особено след като никой друг не го е правил досега“, коментира пилотът на Виза РБ.

Hugo e марката, която представлява половината от по-голямата верига за търговия с модни стоки Hugo Boss. Тя се присъедини към екипа на Виза РБ като партньор в началото на 2024 г.

Виза РБ става вторият отбор, който ще използва специална разцветка в Сингапур. По-рано днес Мерцедес също представи ново оцветяване за уикенда на Марина Бей. То е посветено на 50-годишнината на един от основните партньори на тима Петронас.