Начало Други Влог камера Sony ZV-1 с награда от Expert Imaging and Sound Association

Влог камера Sony ZV-1 с награда от Expert Imaging and Sound Association

1170
0
Vlog Camera Sony ZV-1
Vlog Camera Sony ZV-1

Камерата с джобни размери на Sony ZV-1, създадена специално за влогъри бе отличена  с награда от Expert Imaging and Sound Association.

Sony ZV-1 е леко, компактно решение в стил „всичко в едно“. От самото начало е замислен за създатели на съдържание и влогъри. ZV-1 съчетава лесни за използване функции с безкомпромисна технология за изображения, което го прави перфектен за всеки създател на съдържание, независимо дали е начинаещ или професионалист.

 

ZV-1 разполага със сензор за изображение Exmor RS® CMOS тип 1.0 с чип DRAM и 24-70 mm F1.8-2.8 ZEISS® Vario-Sonnar T * светлосилен обектив, създаващ красив боке ефект (разфокусиране на фона), което позволява на предмета да се откроява от фона. Камерата  проследява обекти с висока точност и бързина, използвайки водещата в индустрията автофокусна система на Sony.

ZV-1 притежава и процесор за обработка на изображения BIONZ X ™ от последно поколение с front-end LSI архитектура, осигуряващ висока разделителна способност, както и намаляване на шума за превъзходно качество и детайли на изображението. Освен това видеокамерата комбинира тази изключителна технология за изображения с висококачествени и разноообразни аудио опции.

ZV-1 е първата компактна камера на Sony със странично отварящ се Vari-angle сензорен LCD екран, което улеснява композирането на снимките в селфи режим, докато свързвате външни аудио аксесоари. За да задоволи всяка нужда, ZV-1 съдържа разширени видео функции, включително 4K запис на филми и стабилизация на изображението.