Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Волф: Рос е част от отбора и се надявам да остане за...

Волф: Рос е част от отбора и се надявам да остане за дълго

31
0
Тото Волф

Тото Волф отрече спекулациите за напускане на Рос Браун от екипа на Мерцедес и заменянето му с техническия директор на Макларън Пади Лоу. След привличането на австриеца за моторспорт директор на щутгартския концерн и част от управлението на тима в F1 се появиха слухове, че идеята била настоящият началник Браун заедно със сегашния главен изпълнителен директор Ник Фрай да напуснат постовете си.

Видях спекулациите, но мисля, че щях да съм наясно с това (ако действително е истина) – коментира Волф по време на телефонна конференция. – Рос е там и е част от отбора. Надявам се, че ще остане за дълго. Това е настоящата ситуация. Ако погледнете постиженията на Рос, те са фантастични.

Австриецът нито потвърди, нито отрече информацията за преминаването на Лоу в Мерцедес. Няколко източника съобщиха, че Макларън отказват коментар по въпроса.

В падока познават Пади Лоу, той е с Макларън от 20 години. Чета историите във вестниците. Това е всичко, което мога да ви кажа. Във Формула 1 винаги има много спекулации за персонала и хората, които се присъединяват или напускат. Няма нищо, което мога да ви кажа на този етап – каза Волф.

Волф описа като неверни слуховете, че Лоу се е съгласил да се присъедини към отбора на Уилямс преди австриецът да получи оферта от Мерцедес. Единствената промяна, за която намекна, е промяна в позицията на Фрай. Волф каза, че иска първо да опознае екипа преди да прави някакви промени в него.

Има много интелигентни хора и трябва да се срещна и да говоря с тях, да анализирам ситуацията и след това да направя заключенията си. Има организация и бих искал да работя с нея – допълни Волф.