Начало Автомобили Идва Volkswagen Club Fest

Идва Volkswagen Club Fest

419
0
Volkswagen Club Fest
Volkswagen Club Fest

И тази година, Интер Експо център ще бъде домакин на единадесетия под ред  Volkswagen Club Fest.

Volkswagen Club Fest е събитие, родено дълбоко в недрата на идеята, наречена „Клуб на привържениците на Фолксваген в България“. Неговата искра, първо плахо, пламва в началото на 2009 г. Разпалена от смелостта, волята и духа на членовете на клуба, тя се превръща в пламък, който за първи път озарява клубната автомобилна сцена в България през студените мартенски дни на 2010 г. От тогава, всяка година, този пламък изпълва залите на Интер Експо център,  събирайки на едно място най-глезените, най-гледаните автомобили от VAG- групата.

Volkswagen Club Fest, не е поредното изложение на нови автомобили, където потенциални купувачи,  се запознаят с новите тенденции в автомобилостроенето, то е изложение на страстта наречена Volkswagen, страст, която е запленила сърцата на хиляди фенове. Провеждането му е зареждащо, но и трудно предизвикателство. Особено за участниците в него, които, за да подготвят автомобилите си, влагат безсънни нощи и неимоверни усилия, и онази неизчерпаема страст, която ги превръща в коли с души.

Тази година организаторите обещават и международно участие от осем държави.

Както и в предишните издания на феста, спонсорите са осигурили интересни и разнообразни награди за посетителите. За да получите една от тези награди, трябва да подготвите добре знанията си на тема Фолксваген. Защото на всеки кръгъл час чрез викторини, ще бъдат раздавани награди на правилно отговорилите.

Под мотото „От фенове за фенове”, любителите на легендарната марка ще общуват помежду си, ще се радват на популярни модели на немския производител. Феста ще се проведе на 7ми и 8ми март, а работното време е от 9:30 до 17:00 часа.

Клуб на привържениците на VW в България

Volkswagen Club Fest

VWclub.bg