Начало Автомобили Volkswagen представи нова версия на Golf Plus – LIFE

Volkswagen представи нова версия на Golf Plus – LIFE

219
0
Golf Plus,Volkswagen,Volkswagen Golf Plus LIFE

Volkswagen представи нова версия на Golf Plus, наречена LIFE. Стартовата й цена ще е 21 200 евро за базовия модел с 1,4-литров двигател. Новият вариант е с климатроник, подгрявани предни седалки, ParkPilot, мултифункционален Plus дисплей и също така мултифункционален волан.

Компанията предлага модела със 7 бензинови и 6 дизелови агрегата с мощности, вариращи съответно от 80 до 122 и 105 до 140 к.с.

Golf Plus се установи като успешен член на семейството на Golf с 850 000 продадени автомобила. Петвратият автомобил се отличава с функционалността си. Той е особено популярен сред клиенти, ценящи комфорта – предните седалки например са повдигнати така, че шофьорът и пътникът до него са улеснени при качване и слизане, а в трафик видимостта е по-добра.

При Golf Plus LIFE силните страни на колата са още по-очевидни, като при това цената остава много атрактивна. Той ще се предлага с пакет LIFE Plus, включващ електрически панорамен покрив и други интересни опции. Цената на допълнителните екстри е 950 евро.