Начало Автомобили Volkswagen с 4 години гаранция

Volkswagen с 4 години гаранция

54
0
Logo,Volkswagen

Oфициалният вносител на Volkswagen – Порше БГ предлага от началото на 2012 г. удължена гаранция. За всички автомобили с марка Volkswagen гаранцията за първите 2 години експлоатация е без ограничение на пробега и с покритие в цяла Европа. За третата и четвъртата годинa е с валидност на територията на Република България, ограничена по пробег до 120 000 км. за Volkswagen леки автомобили, за Volkswagen лекотоварни автомобили до 150 000 км., с изключение на модел Crafter, за който гаранцията е в сила до 250 000 км.

Новата удължена гаранция важи само при обслужване и сервизиране на автомобилите в признати и оторизирани от производителя или упълномощени от него представителни сервизи и при спазване на техническите изисквания и указания на производителя. Гаранционни претенции по време на удължената гаранция могат да бъдат предявявани само на територията на Република България.

На всички клиенти, закупили и регистрирали автомобил в периода от 01.01.2011 до 31.12.2011 г. ще се предлага възможност за удължена гаранция най-късно до 30.06.2012 г. срещу съответното до плащане за дадения модел.

Всички дилърства на марката в страната ще предлагат на клиентите си не само високотехнологични автомобили Volkswagen, но и ще гарантират качество на поддръжка, предлагайки високо ниво на обслужване и индивидуална грижа за клиента.

Удължената гаранция представлява силен аргумент при покупката на автомобил с марка Volkswagen. За самия клиент четиригодишната гаранция ще допринесе за повишаване на доверието към марката, ще улесни калкулирането на разходите по обслужване на автомобила, ще осигури предвидимост при неговата експлоатация и не на последно място ще допринесе за запазване на висока остатъчна стойност на вторичния пазар при препродажба. В комбинация с гаранцията за мобилност, собственикът на автомобил Volkswagen ще се чувства сигурен във всяка непредвидена ситуация.