Начало Автомобили Волво на Пловдивския панаир 2012

Волво на Пловдивския панаир 2012

41
0
Волво V40

Новото Volvo V40 прави премиера на българския пазар по време на пловдивския панаир. Това е най-сигурният автомобил в света, според EuroNCAP. След последните краш тестове шведският модел постигна най-добрия резултат в историята на института за безопасност. В основата на успеха е революционната въздушна възглавница за пешеходци – Pedestrian Airbag. Новото V40 впечатлява още с красив дизайн и динамично поведение. Поредният диамант в короната на Volvo притежава всички изискани и същевременно функционални черти на Скандинавския дизайн – изчистени, елегантни линии, материали от най-високо качество, както и интуитивни, съвременни технологии.

Volvo S60 даде началото на една нова ера в 80-годишната история на Volvo Car Corporation. Спортното и агресивно излъчване на модела подсказват, че това е автомобил създаден с емоция и страст, които се пренасят и на пътя. Предницата на новото Volvo S60 е смела и агресивна. Уголемената емблема, V-образния капак и радиаторната решетка, както и заострените фарове придават един устремен вид на автомобила. Гордият му характер се подчертава от LED светлини. Като всяко едно Volvo и S60 впечатлява с една революционна за автомобилната индустия система за сигурност – Pedestrian Detection, която предпазва пешеодците от нискоскоростни сблъсъци.

Един от най-красивите кросоувъри в премиум сегмента Volvo XC60 съчетава в себе си предимствата на високопроходим SUV, лукса на лимузина и практичността на голям семеен автомобил. Благодарение на междуосието си от 2,77 м салонът в този модел е един от най-просторните в класа си. А пътуването е истинско удоволствие – най-вече заради комфортното окачване, което изпъква най-добре върху лошата пътна настилка. Спортната версия R-design се различава от стандартната по металната матово сива решетка на радиатора, специалните прагове и релси на покрива, хромираните накрайници на ауспуха, 18 инчовите джанти, спортни седалки и волан, педали от алуминий и циферблат в син цвят.

Volvo XC90 е първият автомобил с висока проходимост на Volvo Cars Corporation. Toй се появи на SUV-сцената преди няколко години с цял набор от иновации. Функционалността на 7-те места, изключителното пътно поведение, уникалната система против преобръщане, технологиите за активна и пасивна безопасност, както и богатото стандартно оборудване набързо направиха Volvo XC90 световен бестселър. Българският пазар също не прави изключение. Моделът е един от най-продаваните у нас. Той се ползва с изключително висок имидж и не случайно водещите бизнесмени го предпочитат. XC90 има безброй почитатели, които му отреждат много висок процент на клиентска удовлетвореност.