Начало Автомобили Volvo показа R-Design версията на новото XC90

Volvo показа R-Design версията на новото XC90

49
0

Volvo Cars показа R-Design версията на новото XC90. Шведският SUV е придобил още по-спортен и динамичен външен вид.

Специалният пакет е предназначен за онези клиенти на марката, които обичат страстта и приключенията в живота. Той е за тези, които търсят ултимативно изживяване зад волана и обичат автомобилът им да бъде строго индивидуализиран, за да отговори в максимална степен на тяхната идентичност.

Версията R-Design в новото Volvo XC90 впечатлява със специално проектирани спортни седалки от набук и перфорина кожа. Те гарантират удобство и стабилност, като специалната им конструкция позволява отпочиналост на всички в купето дори при дълъг пробег. Интериорът приятно изненадва още със специални R-Design елементи по скоростния лост, педалите, стелките и дори по ключа на автомобила.

Спортният пакет е оставил своя отпечатък и върху 12,3 инчовото инструментално табло, както и върху подобната на таблет централна конзола, която формира основата на една изцяло нова система за управление в самия автомобил. Тази система е на практика лишена от бутони и представлява изцяло нов начин, по който водачите да управляват автомобила си и да използват широк набор от интернет-базирани продукти и услуги.

По отношение на екстериора R-Design версията на XC90 изумява със специални спортни детайли по предната решетка и спойлера. Специално внимание заслужават и интегрираните двойни ауспуси, както и релсите на покрива и капачките на огледалата в сребрист мат. Динамичният изглед на автомобила се допълва от стилните 20-инчови алуминиеви джанти, като за желаещите наистина отличителен външен вид се предлагат и 22-инчови като опция.

Изборът от авангардни Drive-E двигатели с мощност до 400 к.с. както и изцяло новото шаси гарантират запомнящо се изживяване зад волана. R-Design оборудването е един от четирите нива, с които ще се предлага новото Volvo XC90. Първите два са Kinetic и Momentum. Най-луксозният е Inscription, който предлага ненадминат лукс и премиум излъчване.