Начало Автомобили Volvo Recharge Tour стартира в морската столица на България

Volvo Recharge Tour стартира в морската столица на България

164
0
Volvo Recharge
Volvo Recharge

На 18 май 2022 във Варна стартира Volvo Recharge Tour. Изцяло електрифицираната Volvo гама ще обиколи големите градове на страната през идните две седмици.

Volvo Recharge е обединяващо название за напълно електрическите автомобили и Plug-in хибриди на луксозната шведската марка. Recharge серията осигурява много мощност и спиращо дъха пътно поведение, но без компромис по отношение на опазването на планетата.

Volvo Recharge Tour се предвожда от бест-селърите XC90 PHEV и XC60 PHEV, сега с нова генерация plug-in хибридна технология с удължен електрически пробег и 455 к.с. мощност. В електрифицираната компания на Volvo достойно място заемат и напълно електрическото XC40 Recharge, както и последната шведска зезда – новото C40, което пленява от пръв поглед.

Почитателите на електрическата мобилност ще имат възможност да се запознаят отблизо и тестват достойнствата на Volvo Recharge гамата, както следва:

18-21 май – Варна, в шоурума на Volvo и на паркинга на Делта мол

26-29 май – Бургас, в шоурума на Volvo и в Морската градина

31 май–2 юни – Пловдив, шоурума на Volvo

След като обиколи страна, Volvo Recharge Tour ще акостира на международното автомобилно изложение в София, което ще се проведе от 3 до 12 юни в МИЦ.