Начало Автомобили Volvo предлага V40/V40 Cross Country на изключително ниски цени

Volvo предлага V40/V40 Cross Country на изключително ниски цени

162
0

Volvo V40 и Volvo V40 Cross Country са най-компактните автомобили от продуктовата V-гама на Volvo и притежават водеща безопасност в този клас. Моделите също така разполагат с повече интелигентни системи за подкрепа на водача от всеки друг предходен модел Volvo.  Volvo V40 и V40 CROSS COUNTRY притежават всички изискани и същевременно функционални черти на скандинавския дизайн – изчистени, елегантни линии, материали от най-високо качество, както и интуитивни, съвременни технологии. Широкото табло, заедно с плавно извития дизайн на вратите, създават усещането за простор, а богатият избор на материали и цветове увеличава усещането за лукс и качество на изработката.

Сега V40 и V40CC се предлагат с клиентско предимство от 4 900 лева и подарък аксесоари на стойност 2 400 лева. Цените са с включен ДДС, а офертата е валидна за лимитирано количество автомобили на склад.

Volvo V40 Cross Country предлага достатъчно място да вземете с вас най-добрите си приятели и с подходящото оборудване да потеглите към мечтаната дестинация. Този автомобил е предназначен за авантюристи с неподправен вкус към приключенията. Сега всеки може да си избере и допълнителните аксесоари – подарък, с които пътешествието ще е още по-удобно, луксозно и запомнящо се.

Volvo V40 впечатлява и с интериора, който е изцяло проектиран за удобството на пътниците и е със силен акцент върху ергономичността, комфорта и удоволствието от шофирането. Всеки детайл във V40 е оптимално настроен за спортно, добре балансирано маневриране с високо ниво на комфорт. Уникалната лимитирана оферта прави възможно сега да притежавате Volvo V40 D2 120 к.с. и оборудване Kinetic за 512,08 лв на месец с ДДСпри 5-годишен финансов лизинг с авансова вноска 20% и 30% остатъчна стойност. Повече информация можете да намерите в най-близкия салон на Volvo.