Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уилямс с обновен дифузьор и ново предно крило в Сингапур

Уилямс с обновен дифузьор и ново предно крило в Сингапур

40
0
Рубенс Барикело

С обновена версия на дифузьора си и ново предно крило отива тимът на Уилямс в Сингапур, където този уикенд ще се проведе 14-ия кръг от световния шампионат на Формула 1 за 2011 г. Компонентите ще бъдат тествани в свободните тренировки в петък.

Харесвам Сингапур и според мен нощното състезание е огромен успех. Нямам любим завой там, тъй като всичките са истинско предизвикателство. Четвърти например се преминава със средна скорост, но има някои неравности в кривата и трябва страшно много да внимаваш. Точно на това място обаче може да спечелиш време. Обиколката е дълга и това налага прецизно пазене на автомобила и гумите – коментира Рубенс Барикело.

Марина Бей е нова писта за съотборника на бразилеца Пастор Малдонадо, така че ще се наложи да отдели време да научи конфигурацията.

Всички ми разказват колко красиво е мястото, но освен, че не трасето е ново за мен, за първи път ще се състезавам и вечерта. Определено харесвам улични писти и смятам, че мога да съм бърз там – бе уверен венецуелецът, който след надпреварата в Италия изкара известно време в родината си.