Начало Други WizzAir представи новия си Airbus A321 на авиошоу в Будапеща

WizzAir представи новия си Airbus A321 на авиошоу в Будапеща

67
0

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, за втори път участва в авиошоуто, което се проведе в Будапеща на 1 май.

Тази година авиопревозвачът представи най-новия си Airbus A321 и за първи път в историята Airbus показва A321 на шоуто в Будапеща. Ръководителят летателна дейност на Wizz Air капитан Дейвид Морган и капитан Андрас Ардей изпълниха три полета над Дунав с един от чисто новите самолети A321 на компанията.

Airbus A321ceo е най-ефективният пътнически самолет с една пътека и за първи път влезе във флота на WIZZ в базата в Будапеща през ноември 2015. Сега в Будапеща има четири A321, които летят по популярните й линии и изключителната им оперативна икономичност означава, че WIZZ предлага повече места до повече маршрути на най-ниските си цени и в същото време с най-ниските емисии и шум в своя клас.

В допълнение към обновената ливрея, която се появява все по-често сред флота и показана на шоуто, A321ceo се отличава с нови цветове в интериора, по-светла кабина, меки кожени седалки и по-голям избор на места. Както винаги, пътниците на WIZZ имат богат избор от възможности, за да персонализират пътуването си: с качване с предимство, повече пространство за краката или място отпред.

WIZZ ще приеме 30 самолета от настоящата версия A321 до 2018 г., когато започват доставките на обновения модел A321neo, отличаващ се с напреднала технология на двигателя. Продължаващите инвестиции в нови технологии се отразяват в ангажимента на Wizz Air да стане най-ефективната авиокомпания в Европа и в отговор това ще й помогне да остане най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа.

„Беше привилегия за капитан Ардей и за мен да представим този невероятен самолет на хората в Будапеща”, коментира капитан Морган. „A321 е фаворит сред пилотите на Wizz Air и се представи безупречно. Най-добрата икономичност на самолет в този клас означава, че Wizz Air продължава да предлага най-ниските си цени на все повече и повече пътници. На борда на A321 пътниците ни се радват на нов интериор и на супер обслужване, предоставяно от колегите от кабинния екипаж и това е причината все повече от нашите клиенти да летят с нас отново и отново.”