Начало Лайфстайл WRC Xtreme Pilot Limited Edition – екстремен часовник за екстремен спорт

WRC Xtreme Pilot Limited Edition – екстремен часовник за екстремен спорт

294
0

Еdox завърши последната си колекция, посветена на WRC Световен Рали Шампионат с модел включващ само 1000 ексклузивни броя разработени върху солидния механизъм на хронограф, въртящ се на 180°С. Стилен WRC дизайн на бутоните и короната и позициониране в средата от ляво на корпуса за оптимално лесен достъп.
Дизайнът е подчертано спортен и мъжки: черно PVD покритие, щедър 45 мм диаметър, черен карбонов циферблат, червена тахометрична скала, черна гумена каишка, с релеф наподобяващ автомобилна гума. Духът от света на рали шофирането безспорно се усеща.

Както показва и името, WRC Xtreme Pilot Limited Edition е мъжествена и силна линия, проектирана и създадена за екстремни и свободни хора, за шофьори които се чувстват у дома си в света на рали шофирането.

С лимитирана серия от 1000 броя за целия свят, WRC Xtreme Pilot Limited Edition се предлага в оригинална кутия със сертификат за произход.

През 2009 Edox се обвърза с World Rally Championships като официален партньор в отчитане на времето за следващите три години и отпразнува 125-тата си годишнина.

 

 

Колекцията WRC e с предстояща премиера във верига магазини Timeland през месец Юли.