Начало Moto News YAMAHA MT TOUR се завръща в София!

YAMAHA MT TOUR се завръща в София!

190
0
Yamaha MT Tour

Традицията Yamaha MT TOUR се завръща за трета поредна година в България. На 11 и 12 април, на VIP паркинга на Sofia Ring Mall, 12 мотоциклета от тъмната гама на японската марка ще могат да се тестват безплатно в реални, градски условия.

 

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ТЕСТ РАЙД!

 

Турнето Yamaha MT Tour се завръща по-тъмно от всякога, давайки възможност да събудите тъмната си страна както никога до сега. Изберете своята градска легенда от пълната гама Yamaha MT мотори, включваща световния феномен и една от най-продавание машини на всички времена – MT-07.

На 11 и 12 април, на VIP паркинга на Sofia Ring Mall, актуалната към момента МТ гама ще бъде на разположение на всички фенове и желаещи да открият тъмната страна на Япония. На разположение за тестово каране ще бъдат MT-10, MT-10 Tourer Edition, MT-10 SP, MT-09, MT-09SP, MT-07, включително 35KW версия, MT-320 и МТ-125. 

Всеки желаещ може да заяви своето желание за пробно каране като попълни регистрационната форма, като се свърже с Yamaha България или посети шоурумът им. Разбира се, записване на място на събитието също ще бъде възможно, но хората с предварително запазен час ще са с предимство.

Нека разкрием още малко детайли относно събитието. На всеки час се сформира група, която ще кара по предварителен маршрут, предвождана от маршали. Все пак безопасността е на първо място! Тази година се планира да бъдат изложени множество аксесоари за персонализиране на машините, както и инерактивно табло с визуализация на мотора мечта. Ще бъде показана и новата гама каски Shark. За всеки, който участвал в карането ще има подаръци. Надяваме се, че прогнозата за времето да бъде добра.

Стига да притежавате шофьорска книжка с категория А (А1, А2 за някои модели), MT Tour дава възможност да се потопите на дълбоко в тъмната си страна. Без значение дали сте ездач от скоро или състезателен демон, ще намерите нещо за себе си в MT Tour, което да запали нуждата от градско ободряване.

Не става дума само за карането – MT Tour отваря вратите към Тъмната Страна на Япония съвсем близо до вас. Събитието е за онези, които искат да се опитат нещо ново, да се срещнат с други фенове на тъмнината и да усетят мощта и престижа на MT гамата.

 

Тъмната Страна на Япония те очаква! А ти готов ли си да се потопиш в нея?

 

Събитието на Yamaha България цели да привлече вниманието на водачите на автомобили и да ги накара да обърнат повече внимание на мотористите, за да покаже, че всички са заедно на пътя, както и да призове за повишено внимание и толерантност.

Повече информация може да намерите на официалната страница на Yamaha Bulgaria във Facebook – www.facebook.com/YAMAHABULGARIA/