Начало Лайфстайл Юсейн Болт срещу огъня

Юсейн Болт срещу огъня

48
0

Деветкратният олимпийски шампион Юсейн Болт не е просто най-бързият мъж на планетата – той е по-бърз дори от огъня. Ямайският спринтьор, който спечели в Рио де Жанейро титлите на 100 м, 200 м и 4 по 100 м за трета поредна олимпиада, го доказа благодарение на един специален експеримент на Nissan. Лекоатлетът е посланик на марката и модела GT-R и работи с автомобилния производител по редица вълнуващи проекти.

Огънят е вероятно най-необичайният „противник” на Болт. От Nissan разказаха за предизвикателството в двеминутен видеоклип. В краткото филмче то е отправено от измислена лаборатория за изследване на огъня. Клипът е заснет в родината на лекоатлета Ямайка. Изходът от необикновената надпревара стана ясен след триумфа на Болт на 100 метра в Рио де Жанейро – Юсейн е по-бърз дори от пламъка!

„Стремежът на Юсейн Болт постоянно да достига нови висоти е вдъхновяващ. Искахме хората да видят вътрешната сила на най-прочутия спринтьор в историята, когато е изправен срещу ново предизвикателство”, коментира отговарящият за маркетинг и продажби вицепрезидент на Nissan Brazil Роналдо Знидарсис.