Начало Автомобили Юбилейното изложение на Тех-Ко започна супер успешно

Юбилейното изложение на Тех-Ко започна супер успешно

292
0
Тех-Ко

Днес отвори врати изложението Тех-Ко 20 години. По този начин Тех-Ко празнува своя 20-годишен юбилей от основаването си, като направи специално представяне на всички световни фирми и компании, с които работи.

Концепцията на изложението Тех-Ко 20 години е позната по света като Home fair, на който компанията-домакин представя марките и продуктите, които са част от  нейното портфолиото.  Още с отварянето на вратите в Интер Експо Център, изложбената площ от над 3000 кв. м с събраха много професионалисти и фенове. Потокът от хора не спря през целия ден. Очаква се потокът от хиляди посетители да продължи и във втория ден.  

А наистина има какво да се види и при автомобилите, и при мотоциклетите, и при камионите. Показани са най-модерните технологии в автомобилните продукти, консумативи и материали на специализираните щандове на водещи световни производители. Сред изложителите са лидери в бранша като Tenneco Automotive с брандовете си Monroe и Walker, лидера в производството на смазочни продукти Repsol, и по-малкият Champion, кактои други компании като TRW, Gates, Delphi, FEBI, Federal Mogul, Elring, ContiTech и много други партньори на Тех-Ко.

Изложението продължава и утре, вратите ще бъдат отворени от 9 до 18 часа, а входът е свободен. Освен изложбената част има и много интересна развлекателна програма, освен това посетителите могат да пробват уменията си на няколко автомобилни и мотоциклетни симулатори. Могат да се видят един от състезателните автомобили на Карлос Сайнц – Ford Escort, както и реплики на състезателния мотоциклет Honda, с който Марк Маркес стана шампион за 2013 г. и печели състезания през този. На всеки кръгъл час има специално шоу, в което участниците отговарят на въпроси от света на автомобилизма с нарастваща трудност.

Компанията Тех-Ко е водещ доставчик на резервни части и смазочни материали в сектора за след продажбено обслужване на автомобили в България. Компанията дистрибутира продукти на над 50 водещи световни производители. Създадена през 1994 г., днес компанията е с лидерски позиции на пазара с 35 клона в 23 големи града на страната. Централния офис се намира в гр. София, където е изградена модерна складова база с ТИР терминал и център за обслужване на клиенти. В компанията работят над 400 квалифицирани служители.