Начало Лайфстайл Hyundai Fan Park отвори врати за Евро 2016

Hyundai Fan Park отвори врати за Евро 2016

30
0

Hyundai Fan Park, който е част от Ариана Футбол Парк, бе официално открит и е готов да посрещне феновете по време на европейското първенство по футбол. Атракцията е разположена на стадион „Юнак” в Борисовата градина. След успешното представяне преди две години по време на световното първенство в Бразилия Hyundai Fan Park отново очаква своите гости, като е подготвил за тях многобройни забавления.

За тържествено откриване дойде футболната легенда Красимир Балъков и отдели специално внимание на Hyundai Fan Park. Той се включи в томболата, която при тестване на един от моделите на Hyundai предлага възможност за спечелване на топка – точно копие на топката на Евро 2016.

На място могат да се тестват моделите на Hyundai от специалната серия, посветена на турнира – Hyundai i10 GO!, Hyundai i20 GO!, Hyundai i30 GO! и Hyundai Tucson GO!.

На специална платформа до огромния екран е разположен Hyundai Tucson, брандиран с логото на първенството, с какъвто ще бъде превозена Европейската купа.

В Hyundai Fan Park любителите на силните усещания – както на футболното поле, така и на състезателната писта – могат да изпробват уменията си на симулатор от световния рали шампионат с Hyundai i20 WRC. За участника с най-добро време всеки ден ще има приятна изненада.

В Hyundai Fan Park гостите ще могат да изразят симпатиите си към определен отбор, като чаровните момичета на Хюндай нарисуват на лицата им цветовете на националния флаг на съответната държава. Снимка с талисмана на първенството ще повиши настроението и ще създаде спомен от емоционалните дни на първенството.

С отличната си локация Ариана Футбол Парк обещава да се превърне в най-притегателната зона в София по време на първенството. С видео стената, която ще работи на максимална яркост, и с всички останали удобства фен зоната ще бъде достойна конкуренция на подобен тип фен паркове в Европа.

Тази година за пръв път фен зона ще има и в Пловдив, като там Hyundai Fan Park също ще бъде част от всеобщата еуфория на футболните страсти.