Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Задвижващите системи на Ред Бул ще са брандирани с TAG Heuer още...

Задвижващите системи на Ред Бул ще са брандирани с TAG Heuer още две години

71
0

Задвижващите системи на Ред Бул ще са брандирани с TAG Heuer в продължение на още две години – до края на 2018 г. На пистата Яс Марина в Абу Даби двете компании съобщиха официално, че продължават сътрудничеството си.

„Много съм доволен от продължаването на партньорството ни за задвижващи системи с TAG Heuer”, коментира шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер. „TAG Heuer и Ред Бул са две марки със страст към състезанията. Стараем се да вършим работата си по различен начин и това формира базата на сътрудничеството ни. Мотото на TAG Heuer е „Не се пропуквай под натиск” – нещо, което в Ред Бул Рейсинг изживяваме всеки ден.”

Маркетинг директорът на TAG Heuer Марк Байвър допълни, че „Формула 1 е в ДНК-то на бранда ни. Ред Бул Рейсинг е млад, динамичен и амбициозен тим, намиращ се в перфектна хармония с маркетинговата ни стратегия. Продължаването на сътрудничеството ни ще позволи наистина да се съсредоточим върху бъдещето. Имаме различни проекти преди 2017 г., които са едновременно креативни и вълнуващи.”

TAG Heuer бе дългогодишен партньор на Макларън, но след 30 години работа с тима от Уокинг не поднови отношенията си с британския екип. Преди година компанията сключи договор с Ред Бул, според който задвижващите системи Рено за тима носят марката TAG Heuer.