Начало Други За геймъри: Първо шофиране на прототип на седмото поколение на Corvette

За геймъри: Първо шофиране на прототип на седмото поколение на Corvette

59
0
corvette

Когато феновете включат своята PlayStation®3 (PS3™) система от днес те ще имат шанса да станат част от историята на Corvette. Chevrolet и Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA) осигуряват на геймърите уникално преживяване, като им предлагат покрит с камуфлаж тестови прототип на Corvette C7, който те могат да изтеглят като автомобил за PS3™ състезателната игра GranTurismo®5

Chevrolet и Polyphony Digital Inc., създателите на спечелилия множество награди GranTurismo® франчайз, се кооперираха, за да осигурят автентично пътно преживяване в прототип на седмото поколение Corvette, в момента шофирано само от малцина в света.    

По време на създаването на виртуален прототип на Corvette, бе обърнато специално внимание на всеки един детайл, от всяка гънка и извивка на мекото камуфлажно покритие, предназначено да скрие автомобила, до специфичните пътни характеристики, които в момента се настройват и прецизират преди официалния дебют на автомобила през януари. 

“До този момент само най-висококвалифицираните пилоти от екипа на Corvette бяха оторизирани да шофират автомобилите до ръба на техните възможности, на някои от най-предизвикателните трасето по света,” отбелязва Крис Пери, вицепрезидент на  Chevrolet Global Marketing.  “С това уникално сътрудничество с GranTurismo, Chevrolet има възможност, за първи път, да осигури на ентусиастите на състезателни автомобили достъп до това ексклузивно пътно преживяване.”  

Всичките предишни шест поколения на Corvette бяха достъпни за играчите на GranTurismo от времето на пускането на играта и марката Chevrolet се запазва като една от най-популярните по отношение на състезателните автомобили. Тестовият протитип на Corvette C7 с камуфлажно покритие е наличен за изтегляне от PlayStation® Store от вашия PlayStation®3 без допълнително заплащане, като автомобилът може да бъде шофиран по едни от най-известните състезателни писти, включително Daytona International Speedway и култовия Nurburgring – една от пистите, използвана за тестване на динамичните качества на новия Corvette. 

GranTurismo е свързана с Chevrolet и ние сме горди отново да си сътрудничим, предлагайки прототипа в състезателна игра,” отбелязва Казунори Яманучи, президент на Polyphony Digital Inc. “Ние сме изключително развълнувани от възможността да осигурим на нашите фенове това изключително ниво на достъп до седмото поколение на Corvette.”

Сериите GranTurismo са се продали в над 67 милиона от пускането им и се запазват като най-продаваните ексклузивни PlayStation франчайзи на всички времена. 

Chevrolet ще представи Corvette 2014 в неделя, 13 януари, 2013 година. За повече информация и видео съдържание, моля посетете www.one13thirteen.com. Ентусиастите могат да се включат в разговорите за следващото покление Corvette, както и да следят съобщенията във Facebook (facebook.com/corvette) и Twitter @Chevrolet(#Corvette). Феновете които следват хаштага #one13thirteen в Twitter могат да очакват ексклузивни новости.