Начало Автомобили За първи път от 20 години Range Rover ще се предлага с...

За първи път от 20 години Range Rover ще се предлага с удължена версия L

45
0

Land Rover ще покаже уникална по рода си удължена версия на модела Range Rover на автосалона в Дубай в началото на следващия месец. Ексклузивността на автомобила ще бъде пренесена на още по-високо ниво с помощта на специалната версия Autobiography black.

Това ще бъде първият Range Rover с дълга база от 20 години насам. Свръхлуксозната SUV версия ще бъде предназначено за онези клиенти, които търсят още по-луксозни и същевременно ултимативни автомобили. Благодарение на амфитеатрално разположения втори ред седалки пространството за пътниците отзад е увеличено с цели 140 мм. В допълнение на това този ред седалки вече може да се накланя с почти 10 градуса повече от стандартната версия. По този начин няма да се налага шофьорът или пътника до него да преместват седалките си напред, за да осигурят допълнителен комфорт за пасажерите отзад. Нещо повече – за удобството на всички в колата като стандартно оборудване в дългата база се предлагат панорамен покрив, електронни странични щори и по-голямо товарно помещение, които засилват усещането за простор. Дългата версия ще бъде обозначена със знак “L” и ще се предлага за Range Rover Voque, Vogue SE, Autobiography и Autobiography black, а по-късно през 2014 г. ще е налична и за хибридния модел от гамата.

Сериозно внимание заслужава и новото оборудване Autobiography black, което ще бъде стандартно за новата модификация Range Rover L. Разработено от специален екип инженери на Jaguar Land Rover (Engineered To Order), екстрите в него предлагат ненадминат лукс и изящество в автомобил за всякакви терени, който може да отведе всеки до предела на въображението и отвъд него. Autobiography black е с отличителен и запомнящ се дизайн. Специално впечатление прави този на предната решетка и страничните отвори, които са стилно подчертани с черен емайл и хром.

Акцентите се пренасят и към задната врата и стоповете на автомобила. Впечатление правят и новите 21” или 22” джанти по избор, които са полирани и със 7 спици. Възможността за избор издига модела на още по-високо ниво по отношение на ексклузивност и индивидуалност.

Оборудването в интериора на Autobiography black е забележително. Там комфортът е гарантиран посредством две индивидуално обособени задни кресла, които се настройват поотделно за по-голям комфорт на пътниците. Задната централна конзола също е модифицирана и декорирана в стилен черен фурнир, за да придаде върховен лукс на автомобила. Светлините на конзолата могат да бъдат също регулирани и настройвани в различна тоналност, в зависимост от желанието на пасажерите. Изборът е между 10 цвята, в които LED осветлението може да осветява купето на автомобила. Същевременно, хладилното отделение е по-голямо, като осигурява достатъчно място за цели бутилки шампанско. Подобно на предните седалки и задните в Autobiography black са с електрическа памет, като предлагат масаж при нужда. Ултимативността на Range Rover в това оборудване се допълва от висококачествена кожа, в която са обвити A, B и C и D-колоните на колата, както и всички врати.

Всички клиенти на Autobiography black могат да се наслаждават на три ексклузивни цветови комбинации. Те ще могат да избират съчетания между цветовете Ebony/Lunar, Espresso/Tan и Dark Cherry/Ivory. През втората половина на 2014 г. гамата от цветове ще бъде допълнена още от Lunar/Cirrus и Navy/Ivory.