Начало Автомобили Започна първото търговско изложение BMW Premium Selection

Започна първото търговско изложение BMW Premium Selection

67
0

Първото по рода си търговско изложение BMW Premium Selection бе открито в Интер Експо Център. То е организирано от BMW Group и ще продължи до 25 април и има за цел да представи програмата за сертифицирани употребявани автомобили Premium selection на немския производител на премиум автомобили. По време на събитието посетителите могат да избират от над 100 автомобила от всички моделни серии в гамата на BMW. Всички те покриват изключително високите стандарти за сертифициране по програмата – възраст на не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и ползват 24 месечна гаранция и услугите на BMW Mobile сервиз.

„BMW Premium Selection поставя нов стандарт за покупка на употребяван автомобил, при това без рискове свързани с произхода на автомобила и нивото на сервизно обслужване. Всеки от автомобилите, включени в програмата е преминал през пълна, изключително прецизна техническа и оптическа проверка от квалифицирани специалисти в оторизиран сервиз на BMW и се предава на клиента в отлично състояние. Допълнително BMW Premium Selection включва и обширна програма за обслужване и гаранции” – коментира Антоан Михайлов, мениджър употребявани автомобили в BMW Group България.

В рамките на изложението представители на BMW Financial Services, ще предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.

В допълнение специален щанд предлага оригинални резервни части и аксесоари за нови и употребявани автомобили. За първи път в България ще бъде представен аеродинамичният пакет от елементи BMW Performance за BMW Серия 3 и BMW Х6. Той включва компоненти подчертаващи спортния вид и представяне на автомобилите и подобрява аеродинамичните им характеристики.

BMW Premium Selection е марката под която BMW предлага употребявани автомобили, отговарящи на най-висок стандарт за качество и първокласно обслужване. Само най-добрите употребявани автомобили с марка BMW и МINI, които притежават пълна и изрядна сервизна история и са преминали през техническа и оптическа проверка по 72 позиции получават сертификат BMW Premium Selection.

За лесен и бърз избор, по всяко време, на автомобили BMW Premium Selection, предлагани дилърите на BMW в България е разработена електронна платформа. Тя е достъпна безплатно и предлага възможности за търсене по различни критерии: модел, цена, година на производство, пробег, ниво на оборудване и др., като предоставя пълна информация за конфигурацията и техническите данни за всеки от предлаганите автомобили. В електронната платформа потребителите могат да направят предварително изчисление на възможни гъвкави схеми на финансиране, както и да поискат контакт с търговския отдел на BMW дилъра за уточняване на всички подробности по сделката. Предстои възможностите й да бъдат разширени и в резултатите ще бъдат включени предлагани автомобили от системата на BMW в Европа.