Начало Лайфстайл Златка Димитрова е носителят на голямата награда в Jim Beam Турнир по...

Златка Димитрова е носителят на голямата награда в Jim Beam Турнир по Генерал

206
0

Ники Кънчев, Мария Гроздева, Орлин Павлов, Диана Любенова, Йордан Йовчев, Белослава, Петър Стойчев, и още музиканти, спортисти и журналисти се бориха за най-голямата награда в осемгодишната история на Jim Beam Турнира по Генерал

Актуалната плеймейтка Златка Димитрова е носителят на голямата награда в Осмия Истински Jim Beam Турнир по Генерал, който се проведе вчера в столичния клуб Jim Beam в Студентски град. Втори след оспорвания финал останаха двойката Сантра и Кристо. Победителят взе дейно участие в най-голямото хвърляне на зарове и се пребори за голямата награда. Освен редовна пратка от кехлибареното питие, тази година победителят в Осмия Истински Jim Beam Турнир по Генерал спечели и VIP купон с безкрайно добро настроение от Jim Beam.

За първа година за голямата награда се бориха 36 VIP играчи, обединени в 8 отбора, между които Йордан Йовчев, Орлин Павлов, Белослава, Дим Дуков, Мария Гроздева, Кирил Вълчев-Скалата, Петър Стойчев, Гергана Гунчева, Росица Иванова, Ники Кънчев и още много български звезди. Специална изненада на Турнира бе томбола точно преди финала, която даде шанс именно на победителката Златка Димитрова и адреналинките – Ваня Георгиева и Весела Гюрова да се върнат в голямото хвърляне на зарове и да се състезават срещу класиралите се в третия финален кръг – Ники Кънчев и Сантра и Кристо.

По традиция Турнирът се проведе на датата 19 ноември – международен ден на мъжа. И през тази година в клуб Jim Beam беше отбелязан истински рекорд по изпито количество бърбън. Никой обаче не се наема да измери в количествени показатели истинския купон и атмосферата на събитието, шегуват се организаторите и призовават към умерена консумация.

Осмият Истинския Jim Beam Турнир ще се запомни с:

Носителят на титлата „Истински карък” – играчът с най-нисък резултат Наско от БТР от отбор „Истински талантливи”, получи искреното възхищение на красавиците – компенсация за ниския му резултат. Най-висок резултат тази година успяха да съберат двойката Диана Любенова и Калина Коцева. Те щедро споделиха наградата със своя отбор „Истински двойки”.

Тази година наградата „Истинския талисман” на играта Генерал бе връчена на Румънеца и Енчев, които подкрепяха отбор “Истински музиканти”. Талисман можеше да стане всеки, които истински подкрепя и носи късмет на отбора, на който симпатизира.

Призът за най-атрактивен играч тази година бе връчен на големия победител Златка Димитрова от отбор “Истински красиви”. Тя спечели публиката с неповторимия си стил на играта Генерал и точната стратегия на хвърлянето.

За първи път в Турнира в отбор „Истински двойки” се състезаваха не четирима, а осем души. Тук участваха Диана Любенова и Калина Коцева, новите адреналинки – Весела и Ваня, Жени и Силвия от Сървайвър и Сантра и Кристо.

Също така, за първа година Jim Beam събира „Истински талантливите“ в отбор. Своето майсторство в играта на зарове показаха един от най-обичаните и известни български звезди – Митко Павлов в компанията на Наско от БТР, Ваня Щерева и Дани Милев.

За първа година на турнира Jim Beam събра в един отбор най-музикалните звезди в България. В отбора на „Истинските музиканти“ своите умения премериха Белослава, Орлин Павлов, Дидо Д2 и Денис от Ахат.

За трета поредна година един отбор събра най-атрактивните личности в българския шоу бизнес. Това са известният Дим Дуков, легендарният баскетболен треньор Тити Папазов, музикантът Васил Гюров и една от най-обичаните български актриси – Катето Евро. Всички те бяха част от отбор „Истински известни”.

За радост на всички дами и тази година в отбора на най-популярните мъже у нас – „Jim Beam Black” се състезаваха Кирил Вълчев – Скалата, Митьо Крика и Ники Кънчев.

Вече по традиция красивите любителки на Jim Beam бърбън бяха обединени в отбора „Истински красиви”. Това са топмоделите и носителки на титлата „Мис България” Гергана Гунчева и Росица Иванова, моделът Диляна Попова и новата плеймейтка Златка Димитрова.

По традиция тази година имаше и отбор, наречен „Истински спортисти”, в който се съревноваваха най-добрият спортен гимнастик на България и носител на четири олимпийски медала Йордан Йовчев, двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева, майсторът на маратонското плуване Петър Стойчев и футболният съдия Антон Генов.

По традиция в отбора на „Истинските медии” се състезаваха четирима журналисти, хвърлили най-висок резултат след мини-турнира по Генерал, който за първи път се проведе непосредствено преди турнира в клуб Jim Beam. Това бяха Димитър Карагегов от Булфото, Светослав Дочев от Pro BG, Радила Радилова от в. Атака, и Светла Стойкова от в. Поглед.

Всички фенове на истинския бърбън, които най-бурно и най-страстно подкрепяха своите приятели по време на Турнира, имаха истински шанс да спечелят наградата за най-шумна агитка. Тази година наградата грабна агитката на отбор „Истински медии”.