Начало Автомобили Анализ на DEKRA за дефектите 2015: Opel Movano побеждава в транспортния клас

Анализ на DEKRA за дефектите 2015: Opel Movano побеждава в транспортния клас

70
0

Opel Movano върви уверено по своя път: второто поколение на модела предлага на клиентите си не само нови двигатели и невероятни възможности по отношение на функционалността, но и изключителна надеждност. Анализът на DEKRA за дефектите за 2015 година го определя като номер 1 в транспортния клас с индекс на дефектите 81.6 – стойност, с която той далеч изпреварва конкурентните модели.

Opel Movano е не само минималист, когато става дума за дефекти. Неговата нова, модерна гама от задвижващи агрегати с авангардна дизелова технология BiTurbo осигурява значително намалени емисии на вредни вещества, а също и ниски експлоатационни разходи. “Победата в транспортния клас в тазгодишния анализ на DEKRA е сериозен пазарен аргумент в полза на функционалния Movano,” отбелязва Щефан Рашиг, директор на отдела за автомобили с бизнес приложение на Opel. “Специално в сектора на лекотоварните автомобили – независимо дали става дума за Германия или Европа – ниските експлоатационни разходи и разходите за ремонти, а така също колкото се може по-малкото непредвидени посещения в сервиз са важен икономически фактор за всеки един бизнес.”

Гамата от автомобили с бизнес приложение е фундаментална част от стратегията на  Opel за растеж наречена DRIVE! 2022. До 2022 година автомобилният производител от Рюселсхайм планира увеличение на продажбите на моделите си от този сегмент (Opel Combo, Vivaro и Movano) с около 80 процента до 150,000 автомобила.

DEKRA представя своя доклад за употребяваните автомобили на базата на прецизен анализ в девет сегмента и три диапазона на пробег. Анализът е базиран на данните на около 15 милиона генерални инспекции. DEKRA включва в него типичните повреди, асоциирани с употребявани автомобили, като корозия на изпускателната система или хлабини в окачването, на базата на които се прави точна оценка на издръжливостта и надеждността на автомобилите.