Начало Списание Между два сезона

Между два сезона

ClubS1, брой 234

809
0

Традиционно зимната пауза между сезоните във Формула 1 е период в който се правят много спекулации, пускат се слухове, търси се информация за подготовката. Толкова много интриги колкото има тази зима обаче не е имало отдавна. Какво ли не се изписа за проблеми при Ферари, какво ли не се изговори за борбите в борда на Мерцедес.

Слуховете за това, че Фернандо Алонсо е готов да се завърне в Гран при и че Макс Верстапен реши да остане в Ред Бул заради страхотни двигатели на Хонда  се засилваха и отслабваха и по някакъв начин всички тези теми намериха място в този брой на списанието ни. Защото Роб Смедли разказа от първо лице що за пилот е испанеца и дори вече на години той може да е фактор дори в бъдещата Формула 1.

В същото време обаче младите лъвове Верстапен и Льоклер подновиха своите контракти и ще се борят за върха с много по-голяма упоритост, опит и възможности.

На фона на това, което се очаква от новите болиди, които един след друг ще излизат през този месеци и ще се появят на тестовете в Барселона, картината постепенно ще се изяснява, но очакванията са за ново увеличение на зрителите при един напрегнат шампионат.

Напрегнат се очаква да бъде и така започна и световния рали шампионат, където също младият От Танак спечели титлата и е новата звезда, с когото ви запознаваме малко по-добре този път.

Пилотът на Хюндай не бе най-бърз в Монте Карло, но пък спечели неговият съотборник и така нещата започнаха малко неочаквано, но какво по-добро.

Търсете списанието във всички вериги бензиностанции от 7 февруари 2020 или в електроненн вариант на сайта e-spisanie.com.