Начало Moto News Роси: Предстоящият сезон е особено важен за мен

Роси: Предстоящият сезон е особено важен за мен

68
0
Валентино Роси

Валентино Роси заяви, че предстоящият сезон 2014 г. в МотоGP е изключително важен за него и той иска да подобри представянето си спрямо предходната година.

Италианската легенда на моторите участва заедно със съотборника си Хорхе Лоренцо в представянето на мотора на Ямаха за идващите надпревари. Презентацията се състоя в Джакарта (Индонезия). Договорът на Роси пък приключва в края на 2014-та и това допълнително го натоварва.

Пилотът, който има седем титли в най-високия клас, заяви по-рано, че първите шест старта ще са решаващи за решението му дали да продължава кариерата си в Гран при.

Този сезон е особено важен за мен. Очакванията за предстоящите надпревари са много високи. Целта ми е да се опитам да подобря представянето си в сравнение с миналата година, да съм по-конкурентоспособен и да се боря за подиум всеки уикенд. Сигурен съм, че моторът ни ще е много добър. Още миналата година вървях силно. С инженерите на Ямаха успяхме да постигнем по-нататъшно развитие и поради тази причина очаквам много от новия си М1 – заяви Роси.