Начало Избрани Ботас изненадан от приходите на неговата специална снимка

Ботас изненадан от приходите на неговата специална снимка

2296
0
Валтери Ботас, Алфа Ромео
Валтери Ботас, снимка Алфа Ромео

Валтери Ботас е бил изненадан да види, че отпечатана снимка на задницата му в социалните мрежи е донесла 50 000 евро за благотворителност.

Броени дни след Гран при на Маями, Ботас публикува в социалните мрежи снимка. На нея той лежи чисто гол в прохладен поток в Колорадо. Пилотът на Алфа Ромео се е наслаждавал на почивка със своята половинка и професионална състезателка по колоездене Тифани Кромуел.

Снимката, направена от Кромуел, стана популярна, но накара Ботас да се замисли. В сътрудничество с известния фотограф Пол Рипке, който преди това е работил с финландеца в Mercedes, десеткратният победител в Гран при и пилот на Алфа Ромео предложи на феновете си специална еднодневна оферта Тя им позволи да закупят ексклузивен отпечатък на дръзката поза на финландеца.

За изненада на Ботас и Рипке, цели 5000 души се регистрирали и поръчали снимката. Стойността на всички събрани пари се оценява на 50 000 евро. Те ще бъдат дарени за благотворителност.

Все още не съм подписал нито една картина. Може би ще го направя на сесията за автографи и ще видя някои някой от тях, сподели Ботас. Финландецът добави, че всеки, който се е сдобил с картината, е билголям късметлия.

Виждах снимки на хора, които се снимат, а някои го имат в хола, кухнята или спалнята си, каза той.

„Силата на социалните медии е невероятна. За около 24 часа получихме 50 000 евро за благотворителност с подобна снимка на нечий задник Това е лудост. Не го разбирам съвсем. Но, знаете ли, ние се справяме доста добре.“

Ботас заяви, че ще има само един тираж на отпечатаната снимка и няма намерение да се прави допълнителни артикули с емблематичната снимка в Колорадо.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Valtteri Bottas (@valtteribottas)