Начало Moto News МотоGP: Спийс готов да се върне на Индианаполис

МотоGP: Спийс готов да се върне на Индианаполис

71
0
Бен Спийс

Бен Спийс е готов да се върне на Индианаполис за следващия кръг от шампионата на МотоGP. Американският пилот неволно се превърна в зрител за последните седем надпревари от първенството заради контузия.

Проблемите на Спийс започнаха в Малайзия през 2012 г., когато тежка катастрофа сложи край на сезона за него. Друг инцидент от тренировките в Катар в началото на настоящата състезателна година обостри последиците. Нетърпима болка в гръдните мускули принуди Бен да се оттегли, за да се възстанови напълно. Така той пропусна всички състезания след това в Тексас.

Трябваше да последвам съветите на лекарите. Да правя точно каквото ми казват. За Инди ще съм на 100% и вече се подготвям. Чувствам се добре. Отскоро нищо не ме боли и нямам търпение да седна обратно на мотора. Стартът на сезона ми всъщност започва на Индианаполис – коментира 29-годишният Спийс.

Той прилага специална програма по време на възстановяването си и работеше по шест дни в седмицата. В подобни ситуации рехабилитацията се съчетава със специални комбинации от упражнения за поддържане на формата.