Начало Списание №100

№100

48
0

И така, брой номер 100. Направихме и него. Надявам се, ще ви харесва, така както много от нещата, върху които работихме през последните 100 месеца!
Всъщност по-скоро самата цифра малко ме смущава – 100 месеца, 100 броя – това прави 8 години и една четвърт, откакто започнахме в малко по-понятна форма да ви разказваме за някои неща в един невероятен спорт, който хората започнаха да обичат и разбират и в нашата страна.
И понеже един подобен специален брой е повод да се обърнем поне малко по-встрани от ритъма на убийствената Формула 1, си позволявам първо да благодаря на всички стотици имейли, писма и поздравления, които ни изпратихме. Наистина ни трогнахте и Ви благодарим сърдечно, всички в Club F1, на Вас, нашите читатели, за оценката и топлината, която ни доставихте.
Простете ми, че не мога да отговоря на всеки един от Вас по отделно, просто не е възможно. Благодаря ви отново и се надявам, че новата информация, която сме се опитали да съберем за вас и в този брой е по-важна. Имахме алтернатива дали да не пуснем нещо ретро или дори от последния сезон, но решихме да останем верни на стила си да ви дадем детайли за онова, което се случва днес и утре.
Затова акцентирахме основно върху темите за сезон 2008 г., развитието на техниката в Гран при и т.н. – ежедневни неща, от които всъщност зависи онова, което ще гледаме догодина по пистите и заради което спортът ни привлича.
Не бих искал да пропусна да споделя и радостта си, че за толкова време, откакто група млади мъже, на които специално искам да благодаря, основаха това списание, то не загуби нито идентичността, нито коректността си и в тази връзка съм доволен, че можем да ви представям отново и отново нашите собствени материали от световните писта, както макар и под различен ъгъл от обичайното се случва и в този брой.
За тези 100 месеца списанието ни се разви и вече следим доста шампионати и борби, както в световните ралита така и по останалите писти.
И накрая, понеже този брой е все пак наистина специален, решихме да купим и добавим в него специален диск с историята на болидите от Гран при, а що се отнася до коледния ни подарък с най-важното от сезон 2007, то той е просто задължителна традиция.

Весела Коледа и Щастлива Нова 2008 година!
Иван Тенчев