Начало Автомобили 18-годишен бъдещ икономист ще кара първия български автомобил Great Wall Voleex С10

18-годишен бъдещ икономист ще кара първия български автомобил Great Wall Voleex С10

50
0

18-годишният Георги Тодоров от София се пребори с всички 2000 участници от трите етапа на играта на Литекс Моторс „Спечели първия български автомобил Great Wall Voleex С10” във Фейсбук. След оспорваната надпревара той вече може да се похвали, че е собственик на чисто нова кола. Георги е в 12-ти клас в Националната търговско-банкова гимназия (София).

В последния трети етап на играта пет участника, които събраха най-много гласове за своя текст на тема „Защо аз заслужавам да спечеля Great Wall Voleex С10”, продължиха в борбата за голямата награда. На специално сформирано за целта 10-членно жури от представители на Литекс Моторс и оторизирани дилъри на Great Wall в страната се падна тежката задача да оцени и да избере чрез гласуване с мнозинство най-оригиналния според него текст. След като всеки представител на комисията даде своя вот, се оказа, че нейният фаворит е Георги. Той добави 30% бонус към своя резултат от Етап 2 на играта, което го изведе на челната позиция и му осигури голямата награда – първия български автомобил.

– Да се идентифицираш и гордееш като българин въз основа на родната техника не е често срещано явление. Благодаря на Great Wall, че ми предоставя този шанс. С лекота взех книжка и бих бил горд собственик на първия български автомобил. Щастлив съм дори от самата идея и смятам, че заслужавам да спечеля – сподели момчето.

Наградата ще бъде връчена на победителя на официално събитие в рамките на Автомобилен салон Пловдив 2012 г. (24 – 29 септември), където Литекс Моторс ще вземе участие с 6 модела Great Wall, 3 от които премиери за България и Европа. Представител на българската автомобилна компания ще връчи лично ключовете на победителя за чисто новия автомобил.