Начало Други Над 45 заявки за 3-ия кръг от Тайм Атак България на румънската...

Над 45 заявки за 3-ия кръг от Тайм Атак България на румънската писта Мотор Парк

159
0

Третият кръг от Тайм Атак България 2018 ще се проведе тази неделя на пистата Мотор Парк в Румъния, край Букурещ. Повече от 45 заявки са подадени до момента от участници от три държави – България, Румъния и Молдова. Този кръг е завръщане на румънската писта, след 3 годишно прекъсване. През 2015 г., мероприятието отново бе 3-ти кръг и се проведе през месец май, като събра 32 участника.

Тази неделя, отново на разположение, ще бъдат две сесии по 3 часа за всички записали се, а в края на деня е 30-минутната Екшън Сесия, която е за най-бързите 10 в Генералното класиране.

Очакванията са за оспорвана битка между Димитър Иванов (Honda S2000) и миналогодишният шампион – Явор Карастоянов (BMW M3 E92). Те обаче няма да са единствените с претенции за победа в Генералното класиране – Владислав Димитров (Porsche GT3 RS) и молдовецът Максим Маковей (Porsche 911 GT3), също са сред фаворитите в неделя.

Разбира се, не са изключени и изненади от други участници, тъй като голяма част от записаните, ще дебютират на румънското трасе, което е много различно от добре познатата за всички писта Дракон.