Начало Moto News Night of the Jumps – за пети път в Арена Армеец

Night of the Jumps – за пети път в Арена Армеец

94
0

За пета поредна година България и Арена Армеец в София ще бъдат домакин на световния шампионат по мотокрос фристайл – Night of the Jumps (Вечерта на Скоковете). Тази година, промоутърът на сериите, германската компания СпортПлюс, е определила титлата на шампиона за 2015 г. да бъде връчена в София, като това е ясен знак за доверието изградено през годините между ФИМ и организаторите на състезанието – БФ по мотоциклетизъм и организационния комитет за GP Bulgaria.

След зимната битка на най-добрите фристайл състезатели през януари, финалът на световния шампионат за 2015 г. ще предложи нова, още по-интересна и напрегната борба за трофеите в София. Първоначално Night of the Jumps 2015 бе предвиден да се състои вечерта на 14 ноември, но поради важността и националното значение на провеждащата се тогава Junior Eurovision, от ФИМ и промоутъра се съгласиха дата да се премести през декември, както бе през изминалите години.

Какво ново ни очаква през декември?

Нови по-ниски цени на билетите, нови още по страшни рампи, нови състезатели и разбира се нови трикове изпълващи с адреналин Арена Армеец и многохилядната публика жадна за зрелища и много фристайл.

Какво не е ново в предстоящото състезание?

Билетите за състезанието вече са в мрежата за разпространение на фирма Ивентим, традиционният нов автомобил Great Wall предоставен от дългогодишния партньор на БФ Мотоциклетизъм – Литекс Моторс и не на последно място, екипите по конструкцията на фирма Трейс Груп Холд, които осигуряват перфектното трасе за състезанието.